En Erik till på P&M

Låt oss kort introducera Erik Elofsson, som i dagarna börjat jobba med försäljning och projektassistans på P&M Sverige AB. Erik är utbildad företagssäljare på IHM Business School och har senast varit säljansvarig på Rehband Stockholm AB. Erik har dessförinnan jobbat med sälj och marknad i tio år på Otto Bock Scandinavia AB.

Mötet med nya människor är grunden till varför jag älskar försäljning. Känslan av hur relationer man skapat leder till att få ro en affär i hamn, är svårslagen. Det handlar mycket om hjälpsamhet. Att fånga upp behov och hitta en bra lösning som hjälper mina kunder i sitt arbete.

Erik har också tagit fram koncept för och genomfört semistrukturerade kvalitativa kundundersökningar för Rehband. Resultatet av undersökningarna kom till stor nytta i arbetet med marknadsföring och försäljning.

Erik har också lång erfarenhet av att befinna sig i relationen mellan marknadsavdelning och säljavdelning.

I en drömvärld fungerar marknadsavdelningen och säljavdelningen friktionsfritt ihop, som en sammanhållen enhet. Tyvärr är det inte alltid så. Jag tror att det kan motverkas av att avdelningarna ibland får brainstorma de gemensamma problem man står inför tillsammans.

Låt säljarna, som regelbundet träffar kunderna, komma med input gällande den kundkännedom som är så viktig när de övergripande strategierna sätts. Varför inte i en kompletterande medarbetarundersökning?

Vi hälsar Erik varmt välkommen på resan mot vårt mål, att tillsammans med våra kunder skapa bättre arbetsplatser med mer engagerade medarbetare och nöjdare kunder!

Vill du boka ett möte, eller bara säga grattis till nya jobbet, så når du Erik på:

Erik Elofsson
erik.elofsson@pochm.se
070-6702843

P&M Erik Elofsson
pochm

Just nu på P&M

Vi har haft en intensiv och spännande höst på P&M och är just nu bland annat igång med projekt för Stadium, Svenska Kyrkan och Räddningstjänsten. Spännande projekt alla tre i lite olika tappning, där både digitala undersökningar och fokusgrupper för medarbetare har använts.

Senast avslutade projekt är en kundundersökning för Stjärnkliniken och vi vill passa på att säga grattis till dem för det exceptionellt höga NPS-värdet som vittnar om väldigt nöjda kunder. Den stora mängden fritextsvar beskriver också mer om kundernas nöjdhet och att kunder dessutom rekommenderar Stjärnkliniken till vänner och bekanta i väldigt hög utsträckning. Bra jobbat!

Hör gärna av dig till oss om du vill du veta mer om hur vi arbetar.