Släpp loss potentialen i medarbetare och ledare.

Upptäck kraften i att kombinera moderna feedbacksystem, banbrytande rapporteringslösningar och expertis från erfarna konsulter. 

Boka 20-min demo
Bygg en välmående organisation med högt engagemang


Hos oss kan ni snabbt komma igång i resan mot en mer välmående organisation med högt engagemang. 

Våra medarbetarundersökningar kan anpassas för er verksamhet och vi fokuserar på en analys som även ger er konkreta åtgärdsförslag. Utöver djupgående statistiska analyser kan vi även ge fördjupad rådgivning utförd av en erfaren organisationskonsult. 

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi genomför detta och varför det fungerar så bra. 

 • Från enkla undersökningar till längre utvecklingsprojekt

 • Kostnadsfri tillgång till organisationskonsult

 • Onlinerapporter som kan följas i realtid

 • Snabba pulsmätningar

 • Employee Net Promoter Score (eNPS)

 • Onboarding- och exitundersökning

 • 360° ledarskapsundersökning

Kraftfull analys och visualisering av data

Våra rapporteringslösningar är anpassade utifrån en gedigen forskningsgrund. Detta gör att insikter från er data kan kombineras med insikter från forskning. Detta kan sedan visualiseras så att det blir enklare för era ledare eller HR att fatta rätt beslut. 

Vi kan dessutom anpassa dashboards och visualiseringar till nyckeltal som är viktiga för just er. Exempelvis kan vi kombinera nyckeltal från  medarbetarundersökningar och andra nyckeltal såsom personalomsättning eller sjukfrånvaro, i samma dashboard.

Nytänkande feedbacksystem möter
Business Anthropology

P&M vidareutvecklar hur digitala verktyg kan användas för att visualisera och analysera data från medarbetarundersökningar och snabba pulsmätningar. Med oss har vi ett antropologiskt perspektiv för att djupare förstå beteenden hos grupper av medarbetare eller ledare.

I filmen berättar vår vd kortfattat om antropologi och varför detta är viktigt i rådgivningen som vi ger våra kunder.

Ny värdegrund med
P&M Culture Scan

Vi involverar alla medarbetare med hjälp av P&M Culture Scan, en särskilt framtagen värdegrundsundersökning. Metoden involverar alla medarbetare i skapandet av er värdegrund och förenklar för medarbetare att relatera till, samt efterleva er nya värdegrund.

Vi har flera koncept som förenklar ert värdegrundsarbete, kontakta oss så berättar vi mer. 

Kultur

Vill du veta mer om våra medarbetarundersökningar?

  P&M

  P&M Engagement Scan™

  P&M Engagement Scan™ är ett snabbt verktyg för att mäta förutsättningar för engagemang inom organisationer eller arbetslag. Vi kan också inkludera rådgivning för hur ni kan förbättra det som ökar engagemang och arbetsglädje för just era medarbetare och ledare. 

  P&M Engagement Scan™ ger er också kunskap om psykologin bakom medarbetares engagemang och hur ni kan skapa bättre förutsättningar för ökat engagemang.

  KONTAKTA OSS

  Logga

  Kontakta oss
  • Fleminggatan 15
   602 42 Norrköping
  • 011-461 98 90
  • info@pochm.se