Släpp loss potentialen i chefer och medarbetare

Vi har specialiserat oss på att maximera värdet ni kan få ut av en medarbetarundersökning. Vi hjälper er att vässa riktade frågeställningar inför undersökningen och en organisationskonsult kan hjälpa er omvandla resultatet till faktiska förbättringar.

Kontakta oss

Medarbetarundersökning

Våra undersökningar anpassas för er verksamhet och vi fokuserar på en analys som även ger er konkreta åtgärdsförslag. Vi levererar inte bara en statistisk analys med våra medarbetarundersökningar, vi levererar även en fördjupad analys utförd av en erfaren organisationskonsult. 

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi genomför detta och varför det fungerar så bra. 

  • Från enkla undersökningar till längre utvecklingsprojekt

  • Kostnadsfri tillgång till organisationskonsult

  • Onlinerapporter som kan följas i realtid

  • Snabba pulsmätningar

  • Employee Net Promoter Score (eNPS)

  • Onboarding- och exitundersökning

  • 360° ledarskapsundersökning

P&M Engagement Scan™

P&M Engagement Scan™ är en snabb insats som mäter förutsättningar för engagemang inom teams eller avdelningar. Insatsen inkluderar rådgivning för hur ni kan förbättra det som ökar engagemang och arbetsglädje. 

P&M Engagement Scan™ ger er också kunskap om psykologin bakom medarbetares engagemang och hur ni kan skapa bättre förutsättningar för ökat engagemang.

Läs mer om P&M Engagement Scan™

Ny värdegrund med
P&M Culture Scan

Vi involverar alla medarbetare med hjälp av P&M Culture Scan, en särskilt framtagen värdegrundsundersökning. Metoden involverar alla medarbetare i skapandet av er värdegrund och förenklar för medarbetare att relatera till, samt efterleva er nya värdegrund.

Vi har flera koncept som förenklar ert värdegrundsarbete, kontakta oss så berättar vi mer. 

Kontakta oss

Kultur

Vill du veta mer om våra medarbetarundersökningar?

    P&M