Smarta undersökningar, djupare analys & rådgivning på riktigt.

Upptäck kraften i att kombinera moderna undersökningar, banbrytande rapporteringslösningar och expertis från erfarna konsulter. 

Boka 20-min demo

Smarta undersökningar, djupare analys & rådgivning på riktigt.

Upptäck kraften i att kombinera moderna undersökningar, banbrytande rapporteringslösningar och expertis från erfarna konsulter. 

Boka 20-min demo
Ärligt talat det bästa jag sett när det gäller undersökningar. 
Anne Revland, senior vd och fd Näringslivsdirektör

 

Ärligt talat det bästa jag sett när det gäller undersökningar. 

Anne Revland, senior vd och fd Näringslivsdirektör

 

Medarbetarundersökning och rådgivning

P&M kombinerar marknadsledande verktyg för medarbetarundersökningar och visualisering av data med expertisen från våra seniora organisationskonsulter. 

Smarta visualiseringar av data ger er insikter att agera på i realtid. Samtidigt finns möjligheten till fördjupande dialog med våra seniora konsulter – tillsammans ser vi till att ni lyckas med er förbättringsresa.  

%
Andel av P&Ms kunder med ökning av viktiga indextal efter ett år (eNPS/NMI eller NPS/NKI)
+
Genomsnittlig förändring av NPS eller eNPS är +15 enheter efter ett år

Hur lyckas P&M hjälpa en så hög andel av sina kunder nå förbättrade resultat?

P&M kombinerar undersökningsverktyg och rapporteringslösningar i världsklass med expertisen från våra seniora organisationskonsulter. 

Smarta visualiseringar av data ger er insikter att agera på i realtid. Samtidigt finns möjligheten till fördjupande dialog med våra seniora konsulter – tillsammans ser vi till att ni lyckas med er förbättringsresa.  

%
Andel av P&Ms kunder med ökning av viktiga indextal efter ett år (eNPS/NMI eller NPS/NKI)
+
Genomsnittlig förändring av NPS eller eNPS är +15 enheter efter ett år

Kraftfull analys och visualisering av data

Våra rapporteringslösningar är anpassade utifrån en gedigen forskningsgrund. Detta gör att insikter från er data kan kombineras med insikter från forskning. Detta kan sedan visualiseras så att det blir enklare för era chefer, er ledningsgrupp eller HR att fatta rätt beslut. 

Vi kan dessutom anpassa dashboards och visualiseringar till nyckeltal som är viktiga för just er. Exempelvis kan vi kombinera nyckeltal från både kundundersökning och medarbetarundersökning i samma dashboard.

Våra verktyg möjliggör också statistiska analyser för att se samband i data bortom er medarbetarundersökning eller kundundersökning. Allt för att kunna se vad som påverkar sista raden för er. 

Kostnadsfri demo

Hjälpmedlen som vi fick var väldigt konkreta, vilket blir enklare att förbättra beteendet på lång sikt med. Jag uppskattar verkligen det P&M gett teamet. Tack! Jag upplever en positiv förändring i gruppen. 

Hanna Gåverud, CRM Manager

Kundcase Stadium

                     


Läs mer

Vi hade fördomen innan att undersökningar tar mycket energi och tid för ledningsgruppen. Här var det tvärt om. P&M har gjort jobbet och vi fick ta del av materialet och fick en prioriteringslista presenterad för oss. 

Robert Erlandsson, Platschef

Läs mer

P&M och Simons bidrag har varit värdefullt för oss. Hans bidrag har lett till att vi nu har en än bättre strategiplan där kulturen är en mycket viktig del. Vad vår kultur innebär är nu formulerad i ord och lanserad i organisationen. Vi har en plan och vi tror på att upplägget vi valt kommer leda oss framåt.

Marie Åström, HR-direktör Sharp Norden

                   

Läs mer

Kombinera insikter från medarbetarundersökningar med andra undersökningar

Vi ger lösningsfokuserad rådgivning med hjälp av en variation av undersökningar för medarbetare, kunder och marknad.

Många organisationer har outnyttjad potential i möjliga synergier mellan dessa tre fält, inte minst mellan medarbetarundersökning och kundundersökning. 

Med vår expertis hjälper vi er se vilka nyckeltal som hänger ihop och hur de kan utvecklas: från medarbetares engagemang – till nöjda kunder och ökade marknadsandelar.


 • P&M är inget vanligt undersökningsföretag – de är mycket generösa med sin tid och sina kunskaper på ett sätt som skapar förtroende och nyfikenhet. Deras tydliga HR-fokus gör att undersökningarna ger mer användbar information som är enkel att förstå och koppla till praktiskt och tydligt förbättringsarbete, än vad jag upplevt från andra leverantörer.

  /Lena Hultgren, HR-chef

 • Rapporten med dess innehåll och slutsatser är betydligt mer ingående än de vi sett tidigare och kommer vara otroligt värdefull för vårt framtida arbete.
  /Robin Almqvist, kommunikationschef
 • Stjärnkliniken
  ”P&M är ett seriöst och genuint företag. De har en stor kunskap som presenteras på ett oerhört förtroendeingivande sätt.
  Den personliga presentationen och mötena efter undersökningen tillför otroligt mycket, istället för att bara få resultatet skickat till sig. Också viljan att fortsätta det arbetet som är viktigast – nämligen det som kommer efter undersökningen.”
  /Åsa Gårdman
 •  
  ”Hjälpmedlen som vi fick var väldigt konkreta, vilket blir enklare att förändra beteendet på lång sikt med. Jag uppskattar verkligen det som P&M gett teamet. Jag upplever en positiv förändring i gruppen.”
  /Hanna Gåverud, CRM Manager

Jag vill ha mer information om:


  Logga

  Kontakta oss
  • Fleminggatan 15
   602 42 Norrköping
  • 011-461 98 90
  • info@pochm.se